27 Kasım 2014 Perşembe

General Mobile Discovery Güncelleme Hatasının Çözümü

Merhaba arkadaşlar bu paylaşımımda sizlere General mobile Discovery model telefonumuzu nasıl hatasız 4.4 betaya güncelleyeceğimizi anlatacağım,biliyorsunuz ki son güncellemeden sonra 4.4 geçemeyenler oldu. Bu yöntem %100 çalışmaktadır bizzat kendim denedim.Bu arada hatırlatmalıyım ki telefonunuzun başına gelecek sorunlardan siz sorumlusunuz çünkü yükleyip yüklememek sizin elinizde. Haydi başlayalım

1) Önce güncelleştirme paketimizi telefonumuza indirelim unutmayın 4gb lık için 4gb olanı 16gb Discovery içinde 16gb’lık güncelleme paketini indirin.Hafıza kartına veya Dahili hafızaya atın.

Linkler:4 GB    16 GB

2) Telefonun şarjının %50 ve üstü olduğundan emin olun ,Verilerinizi yedeklemeyi unutmayın çünkü hepsi silinecek!
3) Yedekleme ve şarj olayını kontrol ettikten sonra telefonu kapatın bataryasını 6 saniyeliğine çıkarın ve sonra takın.
4) Hemen sonra telefonu ses açma(yükseltme) tuşu ve güç(kilit) tuşuna basılı tutarak android üzerinde ünlem resimli ekran çıkana kadar bekleyin o resim çıktıktan sonra bir kere güç tuşuna basın ve karşınıza bir menü çıkacaktır oradan ses kısma tuşuyla(hareket tuşu) eğer güncelleme paketini hafıza kartına attıysanız “apply update from sdcard” seçeneğine eğer dahili hafızaya attıysanız “apply update from sdcard2″ seçeneğine inip ses yükseltme tuşuyla onay verin. Ve güncelleme paketini hangi klasöre attıysanız ona girip ondan da güncelleme paketini bulup ona ses yükseltme tuşuyla onay verin ve kendisi otomatik olarak yükleyecektir yükleme ekranı tamamen dolup sizi ana menüye attığında “reboot system now” seçeneğine ses kısma tuşuyla onay verin.Sistem yeniden başlayacaktır ilk açılış olduğu için 5-7 dakika bekleyeceksiniz açıldıktan sonra zaten android kurulmuştur seçeneklerden siz devam edebilirsiniz geriye kişisel kurulum kalmıştır zaten(google hesabı falan filan). İYİ GÜNLERDE KULLANIN.
BİR TEŞEKKÜRÜ AZ GÖRMEYİN :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder