29 Ocak 2015 Perşembe

Open Vpn Bedava İnternet

Merhaba arkadaşlar bugünkü yazımda sizlere Turkcell için bedava internet paylaşacağım.

Tıkla indir

Open Vpnyi Google Playden İndirin.



Apn ayarlarını yapın.

İmporta basın indirdiğiniz dosyayı seçin.



Username: vpnbook Password: Thaqa5aS


Sevgiler Lee Yoon Sung

Gök sesleri

Merhaba arkadaşlar bugünkü yazımda sizlere güzel bir programı tanıtacağım.

İndirme linki : Tıklayın zadıçla

İndirdikten sonra programı açın.

Şimşeği arttırma uyku modu yağmuru arttırma var gördüğünüz gibi.

Play butonuna basınca başlar .



Sevgilerler Lee Yoon Sung

28 Ocak 2015 Çarşamba

Whatsapp Anti-Ban Sürümü

FAZLA SÖZE GEREK YOK BİLEN BİLİYOR WHATSAPP PLUSU :D
ENGEL YEMEYEN DE YOKTUR :SADF
BUYRUN ANTİ-BAN DİĞER WHATSAPP PLUSLAR GİBİ KURULUR...

iyi eğlenceler :D


İndirmek için tıkla :D

Volkan Dereli Kardeşime Link İçin Teşekkürler..

25 Ocak 2015 Pazar

Lep's World 3 v1.5 - Ace Oyun

Lep’s World 3 ilk bakışta Super Mario’ya olan benzerliğiyle dikkat çekiyor ve oyunseverlere eğlenceli bir deneyim sunuyor. Hem iOs hem de Android cihazlar üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bu oyunda Lep adındaki bir karakteri kontrol ediyoruz.

Toplamda 120 bölüme sahip olan oyunda farklı bölüm tasarımları yer almakta. Söz konusu bu 120 bölüm 4 farklı dünya içerisinde bizler esunulmakta. Güneşli bir günde aniden ortaya çıkan kara bulutlar ve kötü kalpli troller Leprechaun köyünün keyfini kaçırmıştır. Kötü kalpli bu yaratıklar Lep’in arkadaşlarını ve köyün sahip olduğu maddi kaynakları çalmışlardır.

Bu olayolar üzerine harekete geçen Lep, amansız bir maceraya atlıyor ve kaçırılan herkesi kurtarıp köyü eski mutlu günlerine döndürmek istiyor. 22 farklı düşmanın bulunduğu oyunda seçebileceğimiz 4 farklı karakter mevcut. Facebook desteği de sunan oyunda arkadaşlarınızla etkileşime girebilir ve daha keyifli bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. Başarılı bir çizgide ilerleyen Lep’s World 3’ü platform oyunlarından hoşlanan herkese tavsiye ediyorum.


Doodle Snake v1.1 - Ace Oyun

Doodle Snake v1.1 - Ace Oyun

Lep's World 2 v1.9.1.4 - Android Oyun

Shigeru Miyamoto'nun Nintendo oyun cihazları için çıkardığı Mario dünya'nın en çok bilinen oyunları arasında yer almaktadır.Yapımcılığını nerByte GmbH'ın üstlendiği Lep's World 2 ise Mario oyunun benzeri demek yanlış bir tabir olmasa gerek.

Sevimli yeşil karakterimize eşlik ettiğimiz yapımda tıpkı Mario'da olduğu gibi kaplumbağalar ve sayısız birçok engel bizi beklemekte. Lakin sadece Mario ile özdeşleşmiş karakterlerde yer almıyor bunun yanında 13 farklı hayvan karakterinin dahil edilmesi başarısını kucaklayan etkenlerden sadece birkaçı.

25 milyon indirilme barajını aşan serinin ilk oyunu Lep's World kadar iyi bir çıkış yakalayacağı bilinmez ama özellikle çocukluk anılarının tozunu almak ve bunun yanında eğlenmek isteyenlerin kuşkusuz android cihazlarında yer vermesi gereken bir oyun.

Android Lep's World 2 Özellikleri

    8 harita ve 64 bölüm
    Online skor paylaşımı
    3 farklı kayıt etme slotu
    13 düşman türü


24 Ocak 2015 Cumartesi

Tilt Racing v1.4 - Ace Game

Get ready for the most exhilarating handheld racing experience! Feel the thrill of racing like never before in the newest racing game - Tilt Racing!

Enjoy well over 12 hours of game play in the massive career mode with time trials, head-to-head races, eliminations and championships.
Compete in the career mode to unlock more tracks and cars and have a quick race in the free mode with tons of challenges.

Tilt Racing offers two control options: Accelerometer and Touch Pad. But we strongly suggest you to leverage your phone's tilt controls to racing against the opponents.

Boost 2 v1.2.2 - Ace Oyun

Boost 2 v1.2.2 - Ace Oyun

Lep's World v1.9.8.2 - Ace Oyun

Lep the leprechaun has lost his gold, so to find it he needs you to help him run and jump through the fantastical realms of Lep's World. Be careful, though. This place is full of beastly monsters, and they'll do everything they can to stop little Lep. If you collect a cloverleaf, Lep's health grows. Ah, but health alone won't keep Lep out of trouble. Even an angry bee could sting him! Use your smooth, easy moves to guide Lep on his adventure. It's "forty shades o' fun"!

22 Ocak 2015 Perşembe

Escape The Titanic v1.0.20 Mod Apk - Ace Oyun

Escape the Titanic, batan Titanik gemisinin sırlarını çözmeye çalışacağınız bağımlılık yapan bir Android bulmaca oyunudur. Uygulama içerisinde bir çok farklı türde bulmaca ve macera bulunmaktadır. Oyuncuların oyunda ilerleyebilmesi için olayları inceleyerek, neler olup bittiğini anlaması gerekiyor.

50 Farklı bulmaca bulunan oyunda, her bir bulmacanın yapısı diğerinden farklı. Oyunda bölümleri bitirmek için sonuç odaklı hareket etmelisiniz. Yeteneklerinizi test edebileceğiniz çekişmeli ve heyecanlı bir bulmaca oyunu arıyorsanız Escape the Titanic sizin için iyi bir tercih olacaktır.

Çözerken zorlandığınız veya çözemediğiniz bulmacaları tamamlamak için ipuçları alabilirsiniz. Oldukça detaylı hazırlanan grafikler oyunun oynanışını daha eğlenceli hale getirmektedir. Bunun dışında oyun için kontroller de oldukça rahat ve kolay. Bu syaede oynarken herhangi bir problem yaşamazsınız.

Genel olarak baktığımızda iyi tasarlanmış bir oyun olarak göze çarpan Escape the Titanic'i bulmaca sever oyuncuların mutlaka denemesini tavsiye ederim. Uygulamayı Androidlerinize ücretsiz olarak indirerek oynamaya başlayabilirsiniz.


19 Ocak 2015 Pazartesi

MEGASTUNT Mayhem Pro v1.3.1 Apk+Data ARMv6 HVGA

MEGASTUNT Mayhem Pro v1.3.1 Apk+Data ARMv6 HVGA

Ekran Görüntüleri



VİDEO




DOWNLOAD


Google Play Link
Download Link 1
Download Link 2
Download Link 3

"se.leveleight.mmpro" Klasörünü Android/Obb içine atın

Cihazda Yeterli Alan Yok Hatasının Tüm Çözümleri.

Hepimizin sorunu bıktığımız yeterli alan yok hatasının çözümlerini paylaşacağım.

Android kullanıcılarının karşılaştığı “Yeterli depolama alanı yok” hatasını nasıl gidereceğinizi anlatalım. Bu hatayı Samsung , htc , General Mobile discovery gibi android işletim sistemi kullanan bütün cihazlarda alabilirsiniz.  Hatanın içinde çözüm yöntemide açık bir şekilde duruyor. Telefonunuza herhangi bir yükleme yaptığınız zaman bu hatayla karşılaşıyorsanız , uygulamayı yüklemek için yeterli alanınız olmadığını anlayabilirsiniz. Bu durumlarda yapmamız gereken yükleyeceğimiz dosya veya uygulamalaya yeterli bir alan açmaktır.






1-Kullanmadığımız Uygulamaları Silerek.
Hepimizin telefonunda kullanmadığı boş boş duran birkaç uygulama var bunları küçük büyük demeyip kaldırırsanız yararını görebilirsiniz







2-Google Playin Verisini Silerek
Play Store yani indirme marketinin verilerini temizleyiniz. Bunun için Ayarlar – Uygulama Yöneticisi buradanda Google Play Store uygulamasını seçiyorsunuz. Buradan Veriyi Sil seçeneğini seçerek Play Store’nin verilerini siliyorsunuz.



3-Mevcut Uygulamaları Hafıza Kartına Taşıyarak

Ayarlar>Uygulamalar>SD CARD sekmesine geçerek taşınabilecek
uygulamaları sdCARDA taşır iseniz büyük fayda göreceksinizdir.






4-Fazla Veri Üreten Uygulamaların Verisi Silerek

Bazı uygulamalar fazla veri üreterek dahili hafızanızda fazla yer kaplar
Bunu silmek işimizi biraz olsun görecektir.
Ayarlar>Uygulamalar'a giderek verisi fazla olan silebilirsiniz (önerilen facebook, chrome sosyal medya ugulamaları)
NOT: Oyunların verisini siler iseniz baştan başlamak zorunda kalırsınız.








5-Wipe Cache (Önbellek Temizliği)


Telefonunuzu kapatın ve ses açma tuşu ile açma-kapama(kilit) tuşuna birlikte basarak telefonu açın. Bir süre sonra(yaklaşık 5 saniye) sonra ünlem işareti olan Android robotla karşılaşacaksınız. Bu ekran sistem ekranına geçebileceğiniz anlamına gelir. Bir kez açma-kapama(kilit) tuşuna basarsanız, recovery moda yani sistem ekranına ulaşırsınız. Burada dokunmatik çalışmaz. Ses kısma tuşu yardımıyla ‘wipe cache partition’ seçeneği üzerine gelin ve ses açma tuşu ile onay verin. Ve gelecek ekranda yes wipe cache partitationa tıklayarak onay verin

En son ‘reboot system now’ seçeneğini ses açma tuşuyla onaylamak, telefonunuzun normal bir şekilde yeniden başlamasını sağlayacaktır. Bu şekilde cihazınız fabrika ayarlarına dönerek, tüm gereksiz yüklerden ve bütün kilitlerinden kurtulur. (Clean Master ile de önbellek temizliği yapılabilir fakat zaten az alanınız var onun için ona gerek duymadan bu şekilde yapabilirsiniz.)










6-Aynı İşlevi Gören Başka Bir Uygulama Kullanabilirsiniz.

Google  Play yerine başka markette kullanabilirsiniz ki benim önerim Apptoide'dir.
Her uygulamayı (ücretli, ücretsiz) rahatça bulabilir ücretsiz indirebilirsiniz.




                      ROOT'LU CİHAZLAR İÇİN



1-Titanium Backup İle Gereksiz Sistem uygulamalarını Silin Çok Yararı olacaktır.
2-Hafıza Kartına Taşınmayan Kullanıcı Uygulamalarını da Titanium Backup İle taşıyabilirsiniz.
3-En Etkili Yöntemi sona bıraktım yukarıdakileri dediğim şekilde yapariseniz sorununuz kalmaz ama ben daha çok yer istiyorum derseniz Dahili hafızayı arttırmak için BU KONUYA bakabilirsiniz..







18 Ocak 2015 Pazar

Clash Of Clans (Sınırsız Gem, Sınırsız Altın, Sınırsız İksir)

Merhaba Arkadaşlar,

Clash Of Clans'i bilmeyen yoktur :)

Bu konuda clash Of clans için pvp server ile hile yapmayı öğreteceğim.

ROOT GEREKLİDİR.

ÖNEMLİ:Bu hilede online savaş yapamaz herhangi bir klana katılamazsınız.

Bunun haricinde offline modda hazırlanmış birbirinden zor 50 köye saldirabilirsiniz (köyler biraz zorlu :D)

Kuruluma geçelim;

-Öncelikle Hostsumuzu düzenlemek için  BURADAN host düzenleyici programımızı indiriyoruz.
-Açıyoruz ve sağ üstteki panelden ekle simgesini seçiyoruz.
-ip adress kısmına: 212.224.87.19
hostname kısmına:gamea.clashofclans.com
yazıyoruz ve add diyoruz.
-Ayarlar>uygulamalar da clash Of Clans'i bulup verisini temizliyoruz
ve giriyoruz ilk açılış kısmı biraz uzun sürer sabırlı olun

NOT:Hileyi kaldırıp normale dönmek için kaydettiğiniz host dosyasını silin ve clash of clans'ın verilerini temizleyin

17 Ocak 2015 Cumartesi

CLASH OF CLANS HİLE OTOMATİK ASKER BASMA


CLASH OF CLANS OYUNU 



Merhaba arkadaşlar bu yazımda sizlere Clash of Clans hilesini anlatacağım.Öncelikle hilemiz altın,iksir ya da gem değil siz oyundayken otomatik asker basabilmek.

Hilemiz İOS ve ANDROİD için bulunmaktadır.Hilenin kullanımı için ROOT şarttır.Hile kulanımı için bu uygulamayı indirmeniz gerekiyor.

                                             İNDİRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Uygulamayı indirdikten sonra uygulamayı açın ve root izni verin.Gerisi videoda anlatılmıştır.Videoda İOS cihazdan yapılmıştır.Android içinde aynısı yapılcaktır.


VİDEOYU İZLİYEMİYORSANIZ SEÇENEKLERDEN MASAÜSTÜ MODUNA ALIN YADA FLASH PLAYER DESTEKLİ TARAYICI KULLANIN



13 Ocak 2015 Salı

TURKCELL MASİLLA VPN BEDAVA İNTERNET

TURKCEL SİMPLE KAPANDI.BU UYGULAMAMIZ ÇİNCE . İNŞALLAH YAPARSINIZ.BÖLGEDEN BÖLGEYE DEĞİŞİR.

ERZINCANDA VE İZMİRDE ÇALIŞIYOR(DENETTİRDİĞİM YERLER)

KURULUM :

1*İLK BAŞTA AYARLAR > MOBİL AĞLAR> ERİŞİM NOKTASI ADLARINA GELİN.> SEÇENEKLERE BASIN VE YENİ APN OLUŞTUR  DİYİN.VE AŞAĞIDAKİ APNYİ YAPIN.


2*   AD: androiddestesi
APN: internet
Proxy: 127.0.0.1
B.Noktası: 8080
apn türü: default
ve kaydedip apn yi uygulayın

3*SONRA LİNKİNİ VERDİĞM DOSYAYI (APKYI) İNDİRİN .



5*UYGULAMAMIZ İNDİKTEN SONRA UYGULAMAMIZI AÇALIM.

6*OFF YAZAN YERİ ON YAPTIKTAN SONRA ANAHTAR İŞARETİ VE RESIMDE GÖZÜKEN O İŞARET ÇIKARSA BEDAVA SINIRSIZ İNTERNET SİZİN OLACAKTIR.



MASİLLA VPN OFF YAZAN YERİ ON YAPIN.
BU ŞEKİLDE BAĞLANIRSA TAMAMDIR.

Samsung'un En İnce Telefonu Galaxy A7 Resmi Olarak Duyuruldu!

samsung-galaxy-a7
SAMSUNG GALAXY A7
 Samsung, orta seviye cihazlarının amiral gemisi olan Galaxy A serisinin yeni üyesi Galaxy A7'yi resmi olarak duyurdu.
Genç kitleyi hedefleyen Galaxy A7, metal gövdesi ve 6.3mm lik ince tasarımıyla, bugüne kadarki en ince Samsung akıllı telefon oldu. 5.5 720p ekranı Galaxy A7'yi Galaxy A serisinin en büyük cihazı da yapıyor.
Tek ve Çift SIM kart desteği olarak iki farklı modeli bulunan Galaxy A7, her iki modelinde de sekiz çekirdekli işlemci kullanıyor. Tek SIM kartlı model, 32-bit Exynos 5430 (dört tane 1.8 GHz hızında Cortex A15 ve dört tane 1.3 GHz hızında Cortex A7 çekirdeği), çift SIM kartlı modeli ise 64-bit Snapdragon 615 (4 tane 1.5 GHz hızında ve dört tane 1.0 GHz hızında Cortex A53 çekirdeğine sahip) işlemciyle geliyor.
Samsung-Galaxy-A7-Series-Products-Specifications-2
SAMSUNG GALAXY A7 ÖZELLİKLER
Bellek olarak 2GB RAM kullanan Galaxy A7, 16GB dahili hafıza ce microSD kart desteğine de sahip. 13MP arka ve 5MP ön kamerası, 2600mAh bataryasıyla Galaxy A7 bir telefondan istenilecek tüm özellikleri barındırıyor.
galaxy-a7
SAMSUNG GALAXY A7 DIŞ GÖRÜNÜŞ