13 Ocak 2015 Salı

Samsung Galaxy S6'daki TouchWiz Arayüzü Daha Çok Nexus 6 Arayüzüne Benzeyecek!


Samsung, dağıtıcı partnerlerine geçtiğimiz CES 2015 fuarında kapalı kapılar arkasında gösterdiği yeni amiral gemisi Galaxy S6'nın aryüzünde değişikliğe gidiyor. Söylenene göre, Koreli üretici Galaxy S6'da bir önceki modellerindeki TouchWiz'den çok, Nexus 6'nın stock/orijinal Android 5.0 Lollipop arayüzüne benzer bir arayüz kullanacağı belirtiliyor.
"Project Zero" ismini verdiği Galaxy S6'nın yeniden başlayarak sıfırdan tasarlandığı söyleniyor. Gerek Metal kasa ihtimali, gerek her iki tarafı da kavisli versiyonu ve şimdi de daha çok Nexus arayüzüne benzeyeceğine yönelik söylentiler, gerçekten de Galaxy S6'nın yenilendiğini işaret ediyor.
nexus-ui
NEXUS ARAYÜZÜ
Samsung elbette Touchwiz'deki faydalı özellikleri Galaxy S6'da bırakacak, sadece gereksiz görülen özellikler çıkarılacak ve orijinal Lollipop arayüzünün tüm artıları kullanılmış olacak. Bu sayede Galaxy S6'da kullanılacak Touchwiz arayüzü Nexus 6'nın arayüzü gibi basit ve sadeliğe kavuşmuş olacak. Bunun bir çok artısı var elbette, ancak en önemli artısı da, TouchWiz'in cihazda kullandığı fazla ve lüzumsuz RAM miktarını ciddi oranda düşürmüş olacak.Bu durumda belki samsung yani arayüzüyle daha fazla şatış yakalyabilir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder