25 Ocak 2015 Pazar

Lep's World 3 v1.5 - Ace Oyun

Lep’s World 3 ilk bakışta Super Mario’ya olan benzerliğiyle dikkat çekiyor ve oyunseverlere eğlenceli bir deneyim sunuyor. Hem iOs hem de Android cihazlar üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bu oyunda Lep adındaki bir karakteri kontrol ediyoruz.

Toplamda 120 bölüme sahip olan oyunda farklı bölüm tasarımları yer almakta. Söz konusu bu 120 bölüm 4 farklı dünya içerisinde bizler esunulmakta. Güneşli bir günde aniden ortaya çıkan kara bulutlar ve kötü kalpli troller Leprechaun köyünün keyfini kaçırmıştır. Kötü kalpli bu yaratıklar Lep’in arkadaşlarını ve köyün sahip olduğu maddi kaynakları çalmışlardır.

Bu olayolar üzerine harekete geçen Lep, amansız bir maceraya atlıyor ve kaçırılan herkesi kurtarıp köyü eski mutlu günlerine döndürmek istiyor. 22 farklı düşmanın bulunduğu oyunda seçebileceğimiz 4 farklı karakter mevcut. Facebook desteği de sunan oyunda arkadaşlarınızla etkileşime girebilir ve daha keyifli bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. Başarılı bir çizgide ilerleyen Lep’s World 3’ü platform oyunlarından hoşlanan herkese tavsiye ediyorum.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder